Yksilövalmennus

Anne Hakanen Personal trainer Nakkila PoriYksilövalmennukset ovat aina henkilökohtaisia. Ne laaditaan yksilön tarpeet ja tavoitteet huomioiden. Valmennukseen kuuluu  alkuhaastattelu, jossa kartoitetaan asiakkaan lähtökohta ja tavoitteet. Tavoitteena voi olla painonpudottaminen, yleisen vireystilan nostaminen , arjessa jaksaminen, kehonmuokkaus, lihasmassan lisääminen,  liikunnan ilon löytäminen tai vaikka tulevat juoksukilpailut. Olen erikoistunut Tuki- ja liikuntatelinvaivoihin ja erityisesti kuntoilun aloittamiseen kuntoutuksen jälkeen. Valmennukset on tarkoitettu kaiken ikäisille ja kuntoisille henkilöille. Parempi nyt kuin ei silloinkaan periaatteella, koskaan ei ole liian myöhäistä kokeilla jotain uutta!

Yksilövalmennuksessa  saat juuri sinulle räätälöidyn harjoitussuunnitelman lähtötaso huomioiden. Mikäli viimeisestä aktiivisesta liikkumisesta  on kulunut aikaa lähdetään liikkeelle kevyesti. Mikäli olet aktiivinen treenaaja, haluat kiinteytyä, kasvattaa lihasmassaa ym. Teemme suunnitelmat ja ohjelmat sen mukaan. Tuki-ja liikuntaelinvammat ja niiden kuntouttaminen huomioidaan  juuri sinun lähtötason mukaisesti ja tarvittaessa tehdään yhteistyötä niin fysioterapeutin kuin lääkärin kanssa.

Valmennukseen kuuluu sovitusti harjoitusohjelman läpikäyminen, yhteisiä treenejä personal trainerin kanssa sekä ravintoneuvontaa.

Yksilövalmennus sopii sinulle, joka haluat saada selkeän harjoitusohjelman, löytää liikunnan iloa ja kehittyä. Personal trainer auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tärkeää on olla tsempparina ja kannustaa kohti omia tavoitteita!